Blog

5 syytä miksi sinun kannattaa tulla Helloconiin

Tuesday 5/17/16 - Jenni - head organizer

Helloconiin on enää kuukausi aikaa ja toivon että olette yhtä innoissanne lähestyvästä tapahtumasta kuin meidän järkkäri tiimimmekin! Tapahtuma tulee tänä vuonna olemaan aikaisempaa hienompi ja ohjelmistoltaan monipuolisempi joten toivomme että kaikki löytävät itselleen jotain mieleistä tekemistä ja nähtävää Helloconista! Tapahtumamme on suunnattu kaikille lolita-muodista kiinnostuneille ja kävijäkuntamme koostuu niin konkareista kuin uusista harrastajista. Seuraavaksi haluaisin esitellä viisi syytä miksi juuri sinun kannattaa tulla Helloconiin:
 
1. Hellocon on upea mahdollisuus tutustua muihin lolitan harrastajiin. Japanpop lehti kirjoitti joskus että ”Hellocon on kuin iso miitti.” Mikä olisikaan parempi paikka tutustua muihin lolitan harrastajiin kuin tapahtuma, joka vetää paikalle niin suomalaisia harrastajia maan kaikista kolkista kuin ulkomaalaisia aina Keski-Euroopasta ja Amerikasta saakka. Keskustelu on helppoa aloittaa vaikkapa kehumalla toisen asua, kyselemällä kuulumisia tai tiedustelemalla toisen mielipidettä uusimmasta Babyn printistä. Todennäköisesti juttukaverisi on yhtä hermostunut kuin sinä ja parhaassa tapauksessa saatat saada jopa uuden ystävän.
 

02_8.jpg
2. Hellocon on mahtava mahdollisuus oppia lisää lolita-muodista, sillä tapahtuma on täynnä mitä mielenkiintoisimpia pajoja sekä luentoja. Haluatko tietää ensi kevään trendit? Suuntaa muotinäytökseen! Kiinnostaako kiinalaiset teet? Nokka kohti teepajaa! Lisäksi Hellocon tuo Suomeen ainoana tapahtumana lolitan isoja nimiä, kuten tämän vuoden kunniavieraamme Baby, the Stars Shine Brightin. Oletko aina halunnut tietää mikä toimii kunniavieraamme Babyn pääsuunnittelijan Kano Masumin inspiraation lähteenä? Nyt sinulla olisi ainutlaatuinen tilaisuus kysyä sitä häneltä henkilökohtaisesti!
 

13196196225_dcfd518c69_o.jpg

 
3. Tapahtumaan voi tulla vaikka tavallisissa vaatteissa. Sinun ei tarvitse omistaa ensimmäistäkään lolita vaatetta osallistuaksesi Helloconiin. Pelkkä kiinnostus riittää ja tapahtuma saattaakin olla sinulle se kipinä joka saa sinun hankkimaan ensimmäisen mekkosi (vaikkapa juuri Helloconista!) Muistan ensimmäisestä Helloconista vuodelta 2013 sen kun pidin omaa kirpparipöytää, ja eräs nuori tyttö tuli ostamaan minulta ensimmäisen mekkonsa äitinsä kanssa. Oli aivan upeaa nähdä että mekko meni rakastavaan kotiin ja saimme Suomeen taas uuden lolitaan hurahtaneen henkilön! Eli jos vaatekaapistasi ei löydy muuta, niin voit vaikka suunnata tapahtumaamme pilkkihaalareissa. Ainoa rajoitus on se että emme salli tapahtumassamme brändien tuotteista tehtyjä replicoita tai piraattituotteita. Voit tutustua pukukoodiimme tarkemmin täällä.
 
4. Tapahtumasta löytyy paljon ihanaa ostettavaa kaikille budjeteille. Puuttuuko sinulta se perus valkea blouse vai haluatko vain uuden mekon kesäksi? Ei hätää! Hellocon tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden ostaa lolita vaatteita livenä suoraan brändeiltä. Lisäksi monet myyjät antavat kokeilla vaatteita ennen ostopäätöstä, joten vältyt perinteisiltä ”oho tämä olikin aivan liian iso/pieni” –tilanteilta, joitten kanssa saa aina painia netistä tilattaessa. Onko budjettisi pieni? Ei hätää! Tapahtumaan on myös tulossa myyjiä pitämään kirpparipöytiä, joista voi tehdä ainutlaatuisia löytöjä pilkkahintaan.
 

13196389663_d94f013bfa_o.jpg

5. Tule inspiroitumaan muista kävijöistä ja upeasta muodista. Monet pitempään lolitaa harrastaneet panostavat asuihinsa tavallista enemmän kun on kyseessä isompi tapahtuma, mutta alemmuuskompleksin sijasta kannattaa ennemminkin inspiroitua ja ihastua! Hellocon on upea tilaisuus nähdä mitä ihanimpia ja eeppisimpiä lolita asuja. Suosikeistaan voi vaikka napsaista kuvan muistoksi (kunhan muistaa pyytää luvan kuvauksen kohteelta.) Lisäksi inspiraatiota voi hakea muotinäytöksistä, joissa eri merkit esittelevät uusimpia luomuksiaan.
 

20150518_Hellocon_2015__Sanni_Siira_098.jpg


Eli tässä ovat minun top 5 syytäni miksi sinun kannattaa ehdottomasti suunnata ensi kesäkuussa Helloconiin! Mikäli lippu päätapahtumaan on hankkimatta, kannattaa se tehdä pikimmiten sillä ennakko lipunmyynti sulkeutuu 1.6. kello 24:00. Tänä vuonna olemme vaihtaneet isompiin ja upeampiin tiloihin, joten lippuja saa vielä päätapahtumaan ovelta. Tätä kirjoittaessani teekutsulippupaketteja on jäljellä 2 kpl, eli sellaisenkin ehtii vielä napata omaksi, jos olet vikkelä. Teekutsuilla kävijät pääsevät tutustumaan kunniavieraisiimme Akinori Isobeen sekä Kano Masumiin meet&greetissä ja kaikki lipun lunastaneet pääsevät osallistumaan arvontaan, josta voi voittaa upeita Baby, the Stars Shine Brightin lahjoittamia palkintoja. Lisäksi tarjolla on herkullista ruokaa, upeaa seuraa sekä mahtavaa tunnelmaa. Mikäli sinulla on jo lippu päätapahtumaan, mutta haluaisit vielä osallistua teekutsuille niin ota yhteyttä lipunmyyntiimme. Voimme myydä erillisiä teekutsulippuja niin kauan kuin niitä löytyy lippukaupastamme.
 
Tapahtumassa nähdään!

ystävällisin terveisin,
Jenni - pääjärjestäjä
 

Leave a comment. Keywords: Hellocon, 2016, liput